Tuesday, October 25, 2022

Хто такий Зе

     Зе - дуже підступний ворог (не він сам, скільки його оточення). Куди як легше розвінчати брехню яку явно городить Кремль. Треба просто подивитись новини через проксі тією мовою, яку знаєте.
 
Зе ж дуже хитрий - він прикидається гарним й турботливим - він все гарно каже і пересічний громадянин готовий йому вірити. Як не повірити якщо майже по всім каналам телика тільки й говорять, як Зе турбується за український люд і публікують його відосики-звернення. Всі чомусь вирішили, що змінивши одного очільника борделю на іншого - автоматично з борделю зроблять філармонію:


 


   

Ще 21 лютого 2022 Зе казав, що немає "ударних груп для нападу..." Тепер що з'явились? А то бубочка казав, що Байден наганяє паніку своїми знімками з космосу... Дивіться на справи - наприклад зі слів Залужного чітко випливає, що Зе попереджали штати про напад РФії ще влітку 2021: чого ж він нічого тихцем не робив, як зробив би державник? Хоча ні робив - для проїзду орків дороги.

А тепер Зе каже, що він НІКОЛИ не домовлявся з РФією на рахунок Криму. Тобто, ми всі вважаємось за бидло без пам’яті: не про що його банда не домовлялася в Туреччині і не обіцяла нікому не чіпати Крим 15 років. Це нібито, нам привиділося.

 
 

 Зе може перейти червоні ліні:


1. Створення зони вільної від будь-яких польотів, як було в Сирії. Пояснюю: зона вільна від польотів означає, що та країна, яка це забезпечує повинна володіти усіма тими технологіями, щоб збивати не тільки літаки, але і ракети. Це означає, що країна, або декілька країн, які впроваджують цю зону, повинні збивати (!) все, що летить крізь цю зону. Це приведе до прямого зіткнення з РФ. РФ вже доказала, що буде вести війну до останнього росіянина з застосуванням ядерної зброї, щоби Путлер міг урятувати свою кланово-олігархічну систему, без якої він та його оточення не зможуть керувати країною. Зе тільки може просити НАТО про захист (створення безпольотної зони) навколо 30-50 кілометрової зони ядерних електростанцій і інших подібних об'єктів.
2. Територіальна цілісність держави: це стосується й Криму і так званої Л/ДНР.
3. Запихнути ОРДЛО на умовах РФ, зробивши зміни в конституцію, як вимагає РФ - це серйозне порушення "червоної" лінії, яке після того, що армія вистояла в умовах навали РФ, Зе це не "спустять".
 
З Потрохом було простіше - там було намагання використати ту методу, яка у Путлера та Лукашка: все брешіть в своїх межах - вас ніхто не викриє, говоріть на чорне - біле. Не вийшло: зразу виявили, що у Потроху є і бізнес в РФ і офшори в Панамі.

З Зе все гірше: він нібито пропонує без-польотну зону над Україною. Він каже, що НАТО повинно забезпечувати цю зону - це автоматично приведе світ до боєзіткнення НАТО і РФ, тобто до третьої світової війни. Я вважаю, що Зе умисно вніс таку пропозицію до "мирного" плану, щоб надати Путлеру, в якого занепав його бліцкриг, можливість розпочати ядерну війну. Я повторюю: не надавайте привід, тому хто його шукає. Це кажуть психологи.
 

Навіщо Україну Зе тягне до ЄС?


 Всі звикли до тези, що у ЄС гарно живуть. Але мало хто знає чого? ВСІ країни ЄС повинні платити біля 3,25  мільярда євро щорічних внесків. Це так повинно розумітися, Зе робить таку "подлянку".  Я ж кажу, Зе працює проти країни.
"Всі ми хочемо жити в гарній країні..." - для цього потрібно змінити кланово-олігархічниу систему, до якої звикли, але ніхто цього не пропанує. Розумієте, система не дурна і не дозволить засобами самої системи себе змінити. Тобто пропонується "...виконувати закони..." цієї системи. Як при цьому, тоді її змінити?
Якщо через 100 днів виявиться, що якийсь чоловік не влаштовує систему — вона його відкине. Якщо Зе — ще не відторгнутий системою, значить він влаштовує систему!
Поки не буде жорсткої відповідальності за залучені і витрачені кошти - нам усі будуть розповідати, які вони патріоти і як багато роблять для нас.
 

No comments:

Хто такий Зе

     Зе - дуже підступний ворог (не він сам, скільки його оточення). Куди як легше розвінчати брехню яку явно городить Кремль. Треба просто ...